Nydelig dag i Ousdal 2.pinsedag

Publisert: 6. Juni 2017

Med regn i dagene før og etter, var det utrolig kjekt at det ble opphold under friluftsgudstjenesten i Ousdal 2.pinsedag. Det var riktignok overskyet og et litt kaldt drag i luften, men hele 110 personer var likevel møtt opp til gudstjenesten. Et barn ble dessuten båret til dåpen i nydelige omgivelser, ved Kaldebekk. Det er ingen tvil: Sirdal har mange fantastisk fine perler!

Mange ble igjen til grilling eller annen mat etter gudstjenesten, og de fleste ble også med videre p...å den annonserte Naturlos-turen inn til Myrstøl. Turguide var Torleiv Ousdal, som fortjener en stor takk for en flott tur og god guiding underveis.
Soknerådet vil også rette en stor takk til Lise og Håkon Sinnes som stod for bord, stoler, strøm, griller og toalett. Alt var tilrettelagt på en glimrende måte :-)
Det er ingen sak å arrangere slike samlinger når positive grunneiere og andre stiller opp og legger så flott til rette! Igjen hjertelig takk, både til dere som sto på i forbindelse med gudstjenesten i Ousdal 2.pinsedag og på Virak Kristi Himmelfartsdag!

Takk også til fotograf May Bente Øksendal Ousdal for bildet fra Myrstøl. Flere bilder fra turen finner du på Facebook, på sida "kyrkja i sirdal".